Drömmen om en pergola – och om mer tid

Det är mycket nu. Alldeles för mycket. Jag hinner inte med, och jag hatar det. Mitt arbetsbord svämmar över av finansieringsplaner, kostnadskalkyler, projektansökningar, reportageplaneringar, besvärsskrifter, listor och så vidare.
Och ute står trädgården och väntar på att jag ska hinna med allt vårfix, men som tur är så har det inte varit något väder för det den här veckan. Några trädgårdsbilder ska jag i alla fall bjuda på idag. Jag har ju fallit som en fura för pergolan, och här är några bilder som får mig att dregla. J.A.G V.I.L.L. H.A.
Bilderna kommer från bloggen Trädgårdsfantasi, Hus & Hem, Ulf Nordfjell samt signaturen Cessan på Styleroom.

Foton: lånade från ovanlänkade sidor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *