Desserter, teknik och önskelista

Härliga fredag! Huset är städat och doftar liljekonvalj, nu sover lilleman och jag funderar på menyn inför sommarens efterlängtade besök från Sverige. En dessert som jag inte prövat någon gång men som jag verkligen är sugen på att testa är chokladterrin. Vore säkert sagolikt gott med mogna körsbär, och det borde ju finnas att tillgå i juli.

Receptet, bland många andra chokladrecept som låter fantastiska, finns i den här boken, som jag är frestad att beställa hem på direkten.

Just nu är min önskelista plågsamt lång och dyr. Jag ligger verkligen efter på teknikfronten och behöver både en ny mobiltelefon och en ny pulsklocka. Någon iPhone har jag inte råd med så frågan är ju vad man då ska köpa för touchtelefon. Beträffande pulsklockan är det ett krav att den har inbyggd GPS, så jag velar mellan en Garmin Forerunner 110 och en Forerunner 405. Någon som har erfarenhet av dem? Det ultimata vore föstår 610 som är den första pulsklockan med pekskärm. Drömma går ju an!

Efter lunchen på stan igår gick vi en sväng på Emotion och doftade på nya parfymer. L´eau par Kenzo har länge varit en av mina favoriter och nu finns den i en ny version, Wild Editon. Ljuvlig sommardoft som åker upp på önskelistan den med.

Imorgon bär det av ut till Tallören igen. Trevlig helg!

Foton: via AdLibris samt eget collage av produktbilder från ovannämnda märken

3 svar på ”Desserter, teknik och önskelista”

  1. Det där receptet har jag också funderat på, har den boken. Men jag är rädd för att det blir väldigt kladdigt, men med körsbärsmarmelad och lite konjaksgrädde…. jag tror det skulle vara underbart! Och en Iphone är väldigt högt på min önskelista just nu också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *