WANTED

Här är det som står högst på min inredningsönskelista just nu. Och det känns som om jag bara MÅSTE få allt detta innan jag blir tokig. Ohälsosam känsla.
Maskros-lampan
vill jag hänga över soffbordet nu och fräscha upp lite i vardagsrummet, som förtas av det mörka taket (morr). DSW-stolen hänger med fortfarande och lär göra det tills jag skaffat en. Den vill jag ha vid skrivbordet, eller i hallen. Kalendern skrev jag om häromdagen och stora, rostiga metallbokstäver vill jag ha både vid mitt arbetsbord och i Deo´s rum. Finns bl.a. hos Urban Living. Sist men inte minst behöver jag ett helt gäng Ribba-ramar i varierande storlek till de citattavlor jag håller på och pysslar med sent om kvällarna, för att koppla bort från mammaarbetet och alla projekt jag är inblandad i just nu. Jag tror minsann det får bli en Ikea-resa nästa helg!

Foto: Eget collage med bilder från ovanlänkade sidor

0 svar på ”WANTED”

  1. Hej! Vilken fantastisk blogg du har, har precis hittat hit! Har kollat olika inlägg och jag är fast, kan inte sluta läsa 🙂 Hit återkommer jag gärna!
    P.S.Bodde i Vaasa som liten (flyttade sen till Sverige) och är uppvuxen med finsk design som jag älskar. Så roligt att läsa alla dina inlägg om finsk design!
    Trevlig helg! /Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *