Underbar påsk

Gårdagen var helt fantastiskt vacker och varm. Jag gav mig på båten och tvättade på utsida och insida samt skurade upp alla sittdynor. Golvmattan fick sig en omgång i tvättmaskinen och t.o.m. batteriet är på laddning. Lillebror och Jessica dök upp strax efter att jag var klar med vår båt, för att börja på deras. De blev kvar här på mat sedan – en spontan middag med hemlagad pizza och glass. Årets första riktiga middag utomhus!

Kvällen tillbringade jag med att förbereda kvällens middag, då en av mina kusiner med barn samt moster med make och mamma kommer hit. Här är kvällens meny. Allt är väl förberett så nu ska jag ut och njuta av ännu en dag med underbart väder. Har aldrig varit med om maken till påskväder!

Foto: Privat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *