TV-mys med plocktallrik

Denna dagen började med ett litet work out-pass på lillebrors husbygge, där jag skyfflat grus ett par timmar på talko. Skönt med kroppsarbete som omväxling.
Igår myste vi framför förra lördagens inspelade avsnitt av den otroligt välgjorda serien Downton Abbey. Blev inspirerad av denna antipastotallrik och plockade ihop en liknande själv utav det vi råkade ha i kylen. Tigerräkor, oliver, ädelost, mozzarella, körsbärstomater, soltorkade tomater, nätmelon, parmaskinka och baguetter. Till dessert åt vi en limepannacotta med blåbär som jag svepte ihop på tre minuter. Den blev över all förväntan så receptet kommer så småningom. Tyvärr var det sista avsnittet för denna gång av denna fenomenala serie, som också är  den dyraste brittiska tv-serien som någonsin gjorts med en produktionskostnad på en miljon pund per timme. Har ni missat serien kan ni läsa mer om den här.

Foto: Privata bilder samt bild från Downton Abbeys hemsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *