Pastelliga påskdukningar

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen – påsken måste inte gå i gult och grönt. Här är några exempel på påskdukningar i helt andra färger. Först turkost och blått. Dessa bilder kommer från Ikeas blogg Livet Hemma. Notera tipset på bordsplacering med kvistar, färgade ägg och en namnskylt av urklippta bokstäver. Snyggt!

… och sedan några dukningar i rosa toner. Den första bilden är också från Ikeas blogg, men det är Frida med bloggen Trendenser som står för dukningen. Den andra bilden kommer från Ellas Inspiration och den nedersta från bloggen Bordsdukningar för alla tillfällen.

Min egen favorit är förstås dukningen i naturfärger, också den gjord av Frida Berglund för Ikea.

Foton: Egna collage av bilder från ovannämnda sidor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *