Påskpynt

Påsken närmar sig med stormsteg och eftersom det är en så kort helg tycker jag att man med fördel kan påskpynta i god tid innan, för att hinna ha fram pyntet lite längre tid.  Jag ska försöka ta tagi den saken nu i veckan här hemma. Efter påskhelgen brukar man ju inte orka titta på påskriset längre.
Idag sparkar jag igång min egen officiella påskbloggning med denna bild, som jag inte längre minns var jag hittade. Men den är i alla fall ett exempel på lite mer sparsmakat påskpynt och i lite lugnare färgskala än det traditionella gulgröna, som går bort hos oss. Däremot plockar jag gärna in kvistar, silverägg och naturfärger till påskbordet. Fina silverägg kan man förresten hitta här.

Foto: Okänt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *