Påskafton

Så var det påskafton och efter en hektisk långfredag väntar en lördag i samma fart. Jag ska förbereda lite inför kvällen först i köket, därefter bär det iväg ut på häxturné till släkten. Bildbevis lär väl dyka upp så småningom här. Ikväll blir det påskbuffé hemma hos oss och därefter traditionell påskbrasa (i Finland eldar man påskbrasa, inte majbrasa som i Sverige.) På buffén blir det bland annat laxcheesecake och fyllda ägghalvor, som på bilden. Och så ska vi grilla förstås-  vädret är ju helt otroligt. Jag kan inte minnas att påsken någonsin varit så varm och fin förut. Normalt infaller den ju mycket tidigare och det brukar vara full vintermundering på vid brasan.

Önskar er en riktigt glad påsk!

Foto: Vin & Gastronomi

0 svar på ”Påskafton”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *