Lime och blåbär

När våren kommer  – och man kan väl säga att den äntligen gjorde det inatt här – blir jag alltid sugen på maträtter och desserter med lime i. När vi i fredags ville ha en snabblagad dessert blev det därför limepannacotta med blåbär. Blåbär och lime passar jättebra ihop. Extra lätt blir det att laga pannacottan med gelésocker multi. I receptet jag använde skulle det egemtligen vara hälften grädde och hälften mjölk, och så gjorde jag också  – andra gången jag gjorde den. Första gången använde jag enbart grädde och det är förstås så det ska vara i en pannacotta. Gör inte samma misstag som mig – skippa mjölken!

Foto: Eget collage

0 svar på ”Lime och blåbär”

  1. måste testas… citronpajen du hade receptet på är God!!! har provat i olika varianter, med lime är också ok. testade också med bara apelsiner men den var blää, det ska vara syrligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *