Igår

Det är mycket vårblommor nu i bloggarna. Titta bara här och här. Och här. Och här. Det verkar som om krokusarna och snödropparna blommar i hela Sverige. Men här gör dom det inte, så tyvärr får ni inte se några fina blombilder här ännu. Det får bli några bilder från festen igår istället. Min bror och jag, min man och min blivande svägerska. Vi åt den godaste maten och i brist på en karl att dansa med (läs benbrott) försökte jag lära dem att bugga istället. Men jag drack för mycket vatten och för lite vin för att orka ända till slutet av festen.  Lite svårt att slappna av när man bär det yttersta ansvaret för hela tillställningen. Men desto bättre mår man ju idag förstås!

Foton: Privata

0 svar på ”Igår”

  1. Inga vårblommor hos oss heller, men däremot ett ordentligt ”tjälahål” vid sidan av vägen. 🙂 Ett säkert vårtecken det också! Och buggar – det gör vi hellre än bra! 🙂 Förresten sände jag en award åt dig på min blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *