Fredag och vårblommor

Hjälp – nyss välkomnade jag april månad här på bloggen och nu har redan halva gått! Jag kan verkligen inte förstå att det är Valborg om två veckor. Hoppas verkligen att all snö är borta tills dess – och helst isen också. Men det tvivlar jag på… Å andra sidan gör det inget om det inte är så, för denna vår har ju varit så sen och jag har haft så fullt upp med allt annat att jag inte hunnit vänta och längta efter islossningen och villalivet alls ännu. En viss skillnad jämfört med april ifjol… Och det känns lite trist.. Nu måste jag försöka prioritera om lite om jag ska hinna njuta av våren och sommaren.

Här är lite av det jag pysslade med igår. Vädret var ju helt fantastiskt och vi var utomhus hela dagen. Barnen lekte och jag rensade klart gruspartierna från löv, planterade narcisser i ett par krukor och tömde ur dom gamla, som fortfarande var fulla med ljung och annat skräp. Även gravarna fick sina vårblommor.
Idag har vi mycket att stå i med både städning och veckoinköp. I helgen ska jag försöka hinna baka lite så att vi får lite ägg att måla till påskriset också. Trevlig helg!

Foto: Privat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *