Vinnaren i smycketävlingen!

Vinnaren av valfritt smycke från S.M.S Smycken är Maria.S som lämnade sin kommentar som nummer 15. Stort grattis!
Dragningen, som totalt bestod av 33 lotter (33 kommentarer) drogs med hjälp av  en slumpgenerator. Alla kommentarer fick sin nummer enligt den ordning de kommit in, sen var det bara att räkna fram den rätta kommentaren efter att slumpgeneratorn gett en nummer. Betydligt lättare än att skriva alla lotter för hand!
Maria, meddela mig exakt vilket smycke du önskar samt eventuell text,  så kommer det snart hem på posten till dig! Och tack till alla er som var med och tävlade. Ni vet åtminstone var ni kan beställa fina familjesmycken nu 😉

Foto: S.M.S Smycken

0 svar på ”Vinnaren i smycketävlingen!”

  1. Men oj vilken trevlig överraskning, vad glad jag blir:-) Ska ta ännu en titt på hemsidan så meddelar jag dig då jag bestämt mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *