Vår i köket

Vad vore ett köksbord i vårsolen utan ett knippe tulpaner och lite björkris?

… och så förstås en grävmaskin!

Jag undrar om det kan finnas någon mer traktor- och grävmaskinsintresserad tvååring på det här jordklotet. Han är hängiven, vår Amadeus. Och det är underbart att se ett barn ha ett så brinnande intresse, så tidigt. Man behöver liksom aldrig fundera vad som går hem eller inte, vad han kan önska sig och vad som blir använt.
Svårare är det med storasyster. Men just nu är det småprylar och smådjur som gäller. Rassel i största allmänhet alltså. Allt sånt som vi aldrig hade tänkt köpa åt våra barn, eller ens tillåta i vårt hus, typ. Men det är ju som prästen sa. Innan man fick barn hade man många principer – nu har vi bara en kvar. Och det är att dom ska prata svenska. Haha.

Foto: Privat

0 svar på ”Vår i köket”

  1. Här har vi nog en treåring som är lika hängiven, han har fullständig koll när det gäller traktorer och grävmaskiner:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *