Trädgårdsdrömmar

Ja, det är ju inte bara en ny grill man drömmer om så här nu då nya uteplatsen börjar smälta fram (även om det går olidligt sakta). Tanken var ju att det skulle stå ett polyrottingmöblemang där också denna sommar. Hur nu det ska gå till vet jag inte – och ingen annan i hushållet heller. De är ju inte gratis precis, och ett benbrott genererar inte speciellt mycket extra inkomst. Men drömma går ju an. Fick vi välja skulle det förmodligen bli ett loungemöblemang med soffa och bord. Men å andra sidan är ju ett matmöblemang mer användbart. Och så kan man ju alltid hoppas att de kommit ner lite i pris nu, då de funnits ett par år på marknaden. Tipsa gärna om ni vet var man hittar ett svart konstrottingmöblemang till ett rimligt pris.

Foto: www.thehome.se m.fl.

2 svar på ”Trädgårdsdrömmar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *