Tävlingsdags

Då var det alltså tävlingsdags här på bloggen. Jag har nöjet att lotta ut ett valfritt smycke från S.M.S Smycken. Det enda du behöver göra för att delta i utlottningen är att gå in på SMS Smyckens hemsida, välja och vraka bland alla fina smycken och sedan lämna en kommentar här på bloggen med ert namn samt svara på frågan om vilket smycke du skulle vilja ha ifall just du vinner. Ni har tid på er till onsdagkväll, den 23.3 kl.18.00, efter det drar jag en vinnare! Jag har själv ett Trend-halsband därifrån som jag tycker mycket om, så missa inte chansen nu!
Kika också gärna in på S.M.S Smyckens egen blogg, som ni hittar här.

Foto: Collage av bilder från S.M.S Smycken /Sabina Sarin

34 svar på ”Tävlingsdags”

 1. Hej!
  Jag blev superförtjust i halsbandet Trend med vita pärlor. Amuletten med 18 tecken räcker precis för att få in min familjs alla förnamn:)

 2. Hej.
  Jag gillar också Trend med vita pärlor. Har länge önskat mig ett namnsmycke av maken men det vill bara glömmas bort.

 3. Hittade flera riktigt fina smycken. Och verkligen pesonliga sådana.
  Själv skulle jag välja halsbandet Budskapspärlor, i vitt (alternativt i silver), med egen text; Enjoy this moment for this moment is your life =)!

 4. Skoj med tävling, om jag vann skulle jag gärna vilja vinna halsbandet Heart! Kika gärna in på min matblogg också där jag faktiskt också har en tävling =)

 5. Åh! Så otroligt snygga halsband, svårt att välja, men om jag skulle vinna skulle jag nog ta ett
  ”Trend plain”! 🙂

 6. Nice, har kollat in hennes sida en tid nu och dreglat… Halsband med namn på mina barn + ngra pearls skulle sitta fint. Hoppas, hoppas…

 7. Hej! Kul med tävling och skulle jag ha förmånen att vinna, så gillar jag ”Heart, pärlor i vitt och silver”. Jag tillverkar själv kedjor av 925 silver.

 8. Vilka fina smycken! Jag skulle gärna vilja ha ett namnsmycke som har plats för namnen på alla våra fyra barn. Till det skulle ju en Fyrstav från S.M.S. passa perfekt! 🙂

 9. Om jag vinner skulle jag nog ta Fantasy halsbandet och lägga till ett hjärta som på t.ex. Love halsbandet. I hjärtat skulle jag skriva dotterns namn och på andra sidan den ännu ofödda lilla syster/brors namn.

 10. Finns ju så otroligt många fina men jag fastnade för Trend halsbandet redan tidigare då du skrev om dem… så ett sånt med vita pärlor vill jag absolut vinna.

 11. Superfina smycken! Jag gillar Trend med rosa-lila pärlor. Känns somrigt! =) Brukar inte ha tur i lotteri men kanske de kan ändras.. =)

 12. Såklart vill jag vara med i tävlingen. Halsbandet Trend med rosa-lila pärlor tilltalar mig, jag gillar ju rosa!

 13. Jätte många fina smycken finns det men armbandet London skulle jag vilja vinna om jag vann. Håller tummarna hårt 🙂

 14. Å jag skulle bli så enormt glad om jag vann det rosa fina armbandet. Så vackert mot sommarbrun hud! Tack för en fin blogg har alldeles nyss hamnat här och den är nu inställd på favoriter!

 15. Vilka vackra och trendiga smycken! Vill gärna vara med och tävla och vinna halsbandet ”Trend med vita pärlor”. Det är såå snyggt!
  Tack för en jättetrevlig blogg, som jag följt ett tag nu, trots att du är okänd för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *