Nytt från Therese Sennerholt

Svenske illustratören Therese Sennerholt, som blivit känd för sina typografiska citattavlor, lanserade igår en kollektion med anteckningsböcker. Ha-begäret i mig väcks genast till liv, eftersom jag alltid har en sådan med mig i handväskan och är fullständigt beroende av mina to do-listor. Och med tanke på det skulle ju speciellt den ena av böckerna passa mig speciellt bra… De fina bilderna är stylade av Lotta Agaton och fotade av Henrik Bonnevier. Vill haaa!

Jag har nog aldrig bloggat om hennes tavlor tidigare heller, kanske eftersom de är så otroligt populära och synts på alla andra inredningsbloggar de senaste åren. Men nu när jag ändå är igång så passar jag på och visar ett par av mina personliga favoriter av henne. Just nu skulle ju den översta passa väldigt bra hemma hos oss, med tanke på situationen… Vill ha vill ha!

Foton: från ovanlänkade sidor

0 svar på ”Nytt från Therese Sennerholt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *