Midsommardröm för mor och dotter

Vi är inne på andra halvan av mars nu och inte blir man glad när termometern visar -12. Känns malplacerat med ett inlägg om en midsommarklänning men jag har inte så mycket annat på lager just nu heller, så det får gå an. Denna midsommardröm från svenska Ester Eleonora finns både i vuxen- och i barnmodell och hur kul vore det inte att ha samma klänning, både mor och dotter? Det lär dock förbli en dröm eftersom det inte är någon idé att försöka styra över Antonias klädsel längre. Barnmodellen kostar cirka 50 euro och vuxenstorleken ca 150 euro. Finns bland annat på Creative Lounge.

Foto: Eget collage av bilder från ovanlänkade sidor

0 svar på ”Midsommardröm för mor och dotter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *