Melankoli

Dagen började inget vidare. Gråmulet och den där förb….de blåsten som aldrig tar slut. Och så Jonas, som inledde med ett snubbla på ena kryckan och ramla igen, med all vikt på fel ben. Det blev att åka in på en ny röntgen för säkerhets skull.
På eftermiddagen började jag stuva om i köksskåpen. Har aldrig varit nöjd med fördelningen av porslin i dem det har inte funkat som det borde rent praktiskt. Och när man väl börjat med ett skåp, så liksom bara fortsätter det, som dominobrickor. Och mycket rikgtigt lyckades jag få sönder en antik kaffekopp också. Arvegods med stort affektionsvärde, även om jag aldrig dukar med just den servisen.
Nej, vi är inget muntert gäng just nu. För det är väl just idag, och först idag, som vi börjat inse vad detta benbrott kommer att innebära för oss alla, på alla sätt och vis.

Foto: Privat

0 svar på ”Melankoli”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *