Makeover – barnrummen

Som jag skrev här, så finns det just nu massor med inredningsprojekt jag skulle vilja ta itu med om det fanns tid och pengar till det. Ett av dem är att göra om Amadeus´ rum. Stjärntemat börjar kännas lite för mycket baby och efter att jag gjorde det här collaget, blev jag otroligt sugen på att plocka in lite av den industriella känslan i hans lilla pojkrum.  Det råkade sig dessutom att den här duktiga tjejen samtidigt hade stylat om sin sons rum i samma anda, och det gjorde förstås inte saken bättre.

Några stora, rostiga bokstäver, nya lampor, nya textilier och nya tapeter står på önskelistan. Men det är förstås inte så ”bara” det. Jag tror att det får bli höstens projekt, för först på tur står storaysters rum, som ovillkorligen måste få nya tapeter. Hon har ritat, stämplat, klottat och rivit sönder de gamla till den grad att jag inte ens orkar vistas i det rummet just nu. Hur som helst, här är några av bilderna som inspirerat mig gällande industritrenden, och de alltså lånade från bloggen Helt Enkelt.

Foto: AnnaMalin /Helt Enkelt

6 svar på ”Makeover – barnrummen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *