Jag vill, jag vill, jag vill

Just nu kliar det så otroligt i mina inredningsfingrar att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag vill så mycket och har så många idéer och önskemål, men tiden och ekonomin sätter käppar i hjulet. En av de saker jag skulle vilja göra är en installation med olika typografiska tavlor, förslagsvis på vår sideboard i vardagsrummet. Här är några av alla de bilder som inspirerat mig till detta. Den översta till vänster kommer från ett reportage hos Hus & Hem, den till höger från Therese Sennerholts webshop och den nedersta är från stylisten Lotta Agatons hem. Alla tryck skulle jag göra själv och de  snyggaste – och billigaste – ramarna finns ju här. Men dit är det ju också nästan 30 mil… Men kanske man borde unna sig en utflykt någon lördag…?

Foto: Collage av bilder från ovannämnda sidor

2 svar på ”Jag vill, jag vill, jag vill”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *