Inspirationschockad

Fredag igen! På söndag har halva tiden med en gipsad och handikappad make gått, bara tre veckor kvar sedan att härda ut. Ikväll ska vi ha matgäster och jag måste bara tipsa om nya Lantliv Mat & Vin, som jag köpte igår. OMG vilken inspirationschock jag fick av den. Vet inte hur jag ska hinna testa alla recept som jag vill pröva. Köptips på den alltså! Nu ska jag fortsätta med helgstädandet och sen ska kvällens dessert fixas. Trevlig helg!

Foto: Privat

0 svar på ”Inspirationschockad”

  1. Den tidningen är helt underbar, tror jag har köpt varje nummer som kommit ut och det är alltid lika inspirerande att bläddra i den:-) Det är mycket sällan jag köper lantliv inredningstidningen men mat&vin hör till favoriterna. Måste snabbt fara iväg och köpa nya numret nu då;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *