Grillpremiär

Dagens plan var att få fyr på rishögen som fortfarande står på isen ute vid Tallören. Direkt vi steg ur bilen där insåg vi att vi fick glömma alla dessa planer, på grund av den hårda vinden som blåste rakt in. Dessvärre var de två yngsta familjemedlemmarna redan inställda på att få grilla korv till lunch, så det var inte mycket annat att göra än åka hem och släpa fram den förhatliga klotgrillen som jag i flera år redan svurit på att aldrig mer ta fram. Men när alternativet, det enda man kan tänka sig, går loss på 2 000 euro, så får man varje vår snällt äta upp allt man sagt hösten innan, angående just detta. Så nu står klothelvetet där igen, och ungarna fick sin korv. Någon bild på den kommer ni aldrig att få se. Istället blir det ännu en bild på den ouppnåeliga drömmen – BBQ 300 by Röshults.

Foto: Röshults

3 svar på ”Grillpremiär”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *