Blogghörnor och arbetsrum

Igår var de svenska inredningsbloggarna fyllda av bilder på bloggarnas egna blogghörnor, eftersom detta var dagens bildtema hos Fabriken. Jag är inte med där (ännu), och tur är väl det, för min blogghörna är minsann inget att visa upp. Vårt bruna Ikea-skrivbord är nog den fulaste möbel vi äger tror jag. Men det blir inget nytt heller, för när vi sedan bygger om så att vi får ett riktigt arbetsrum ska vi platsbygga arbetsbord istället där vi båda får plats mittemot varandra, och där även barnen får varsin pysselplats. Här är några bilder på hur jag skulle kunna tänka mig vår framtida arbetsrum.

Foto: Collage av bilder från bl.a. mtv3.fi, Tikkurila m.fl

0 svar på ”Blogghörnor och arbetsrum”

  1. Hej!
    Vilken fin och informativ blogg du har! Riktigt inspirerande:)
    Tänkte höra om du möjligtvis vet var den lampan som sitter från taket över det översta skrivbordet finns att köpa?
    Mvh Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *