Vårens jackor

Vårens kappor ska uppenbarligen helst vara puderfärgade och ha detaljer i form av volanger, rynkor och knappar. I alla fall om man tittar på de här exemplaren, i varierande prisklass. Jag sökte förgäves efter en vårjacka ifjol som skulle passa både smaken och plånboken, men jag var nog för sent ute. Fick jag välja fritt av dessa så är det definitivt ChillNorway och Haléns som drar det längsta strået.

Foto: Eget collage av bilder från nämnda företag

5 svar på ”Vårens jackor”

  1. Fina jackor. Min favorit är den svarta från Kapp-Ahl, har själv kollat in den ren tidigare på hemsidan… Men tyvärr är det ännu alltför lång tid tills man sku få använda den…. Du har en fin blogg förresten. Har klickat in in mig alltid nu som då och blir alltid glad och inspirerad!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *