Trivsamt vardagsrum

Ni som läser många svenska inredningsbloggar är vana vid att se bilder från Alvhem Mäkleri. Det är sällan jag fastnar för några av dem, eftersom jag tycker de har en tendens att se likadana ut allihopa. Samma styling, samma designmöbler, samma tvålar och samma frukostmarmelader. Men detta vardagsrum fastnade jag lite för. Eames´rocking chairs har jag länge velat ha och jag gillar att de kan dela rum med inredningsobjekt från ett betydligt billigare företag. Jag syftar på Maskros-lampan från Ikea förstås – också en favorit, som i det mindre formatet ska införskaffas till vårt sovrum nästa gång det bär av mot Tammerfors. Här finns fler bilder från samma lägenhet.

Foto: Alvhem Mäkleri

2 svar på ”Trivsamt vardagsrum”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *