Tallören i februari

Vi trotsade blåsten och åkte ut till Tallören på förmiddagen. Har man ägnat en hel dag åt att slunga upp isvägen dit så ska den förstås användas också. Men jag har ärligt talat svårt att se något nöje i att plumsa fram i 80 cm snö, skaka tänder samtidigt som man ska göra upp eld och försöka förklara för ungarna att man faktiskt inte KAN klä av sig inomhus där, eftersom det varken finns oljepanna eller el där som hållt stugan varm tills vi kom. För faktum är ju att det är kallare inomhus än utomhus vintertid där ute. Men det var ett kärt återseende med alla leksaker där ute som de inte sett på snart ett halvt år, och då går det ju bara inte att behålla handskarna på.
Ja, det var en mellanrapport över vår lördag det.

Foto: Privat

0 svar på ”Tallören i februari”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *