Svinkall söndag och suktan efter vår

Kvicksilvret visade -26,5 imorse. Två av fyra ligger i feber, och jag och Amadeus försöker fördriva dagen med allehanda sysslor inomhus. Och i ett desperat försök att locka fram våren knåpade jag ihop ett par collage över vårens outfits till barnen. Resten av kvällen kommer att ägnas åt sortering av kläder till en insamling samt en stor hög pappersjobb. Kanske en stund på löpbandet och förstås, Solsidan. Ha en skön söndagkväll!

Till Antonia: Solglasögon och byxor från Lindex, tröja KappAhl, ballerinas och scarf H&M.


Till Amadeus: Jacka och solglasögon från Lindex, mössa Polarn o Pyret, resten från H&M

Foto: Egna collage av bilder från ovannämnda företag

2 svar på ”Svinkall söndag och suktan efter vår”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *