Söndagssvepet

Här kommer ett litet söndagssvep innan jag bänkar mig i soffan för kvällens Solsida. Vi har haft trevligt besök i omgångar idag, och tro det eller ej, kameran låg faktiskt framme och jag tog några bilder på fina lilla Milton då han var här med sina föräldrar.

Som tur är hade maken bakat citronpaj på förmiddagen, så vi hade något gott att bjuda på. Citronpajen är en gammal favorit här, så jag ska återkomma med receptet senare i veckan. Några bilder på den hann jag dock inte knäppa och det som återstår nu är inte mycket att fotografera.

Den här veckan är min kalender fulltecknad med en massa måsten, så det återstår att se hur mycket jag hinner blogga. Men den som följer mig via Bloglovin hänger förstås med och än en gång rekommenderar jag detta smarta verktyg för att hålla koll på era favoritbloggar! Det är som sagt bara att klicka på ikonen i högerspalten.

Foton: Privata

2 svar på ”Söndagssvepet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *