Solgul design

Med inspiration från vårens nya färg från Kicthen Aid knåpade jag ihop ett uppiggande collage med design- och köksprylar i solgula och oranga nyanser. Detta verkar onekligen vara något av en trendfärg i vår om man tittar på alla dessa nyheter.

Grillpanna och marinadbehållare med pensel från Bodum, köksasssistent från Kitchen Aid, gummivas från Menu, vas och ljuslykta från Iittala, termos från Stelton, kylskåpskaraff med neoprenöverdrag i en av vårens nya färger från Eva Solo samt vatten-, stöt- och köldsäker kamera, Olympus Tough 310. Kameran och Kitchen Aiden finns på Pixmania, resten bl.a hos danskdesign.nu.

Foto: Eget collage av bilder från ovanlänkade sidor

4 svar på ”Solgul design”

  1. Deeet var gult. Ett tips, förfrågan eller utmaning… hur skulle du fixa ett tonårsrum (kille) Främst tapeter och textilier.(funderar på grått med ngn accentfärg…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *