Nytt i sängen

Idag har jag investerat i nya termotäcken och kuddar till vår säng. Är så trött på att frysa varje kväll och varje morgon. Ser fram emot att krypa ner under dem ikväll. Med det här klimatet skulle man ju helst bli kvar där under tills man hör att det börjar droppa från taket. Men det lär ju dröja…

Synd bara att man inte har ett set med nya lakan att bädda med nu också. Grått, vitt och beige är det som tilltalar mig mest och här är en hög med bäddset som jag gärna skulle vilja ha.

Uppifrån och ned: Industrikänsla från H&M Home i två olika nyanser, nedan tre varianter från Ellos, det gråa från Zara Home liksom allt på miljöbilden. Lyxiga rutor från Mille Notti och nederst t-shirtskänlsa från Beach House, finns bl.a. hos Nordljus.

Foto: Eget collage av bilder från ovanlänkade sidor

0 svar på ”Nytt i sängen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *