Namnsmycke till Vändagen

På måndag är det ju som bekant Alla Hjärtans Dag och om det finns någon som är ute efter en sista minutenpresent tänkte jag tipsa om olika former av namn- och familjesmycken, som ju blivit väldigt populära de senaste åren. Det finns en uppsjö av tillverkare och leverantörer att välja på, både i Sverige och i Finland. Själv har jag prövat både det här företaget och detta, och jag var nöjd med dem båda.

Amadeus fick på sin ettårsdag en amulett med texten ”Älskade Amadeus”, och till julen beställde jag det här halsbandet åt mig själv. Jonas har den här varianten, men med kulkedja istället för läderrem. Antonia är nästa på tur att få ett namnsmycke, det har inte blivit av tidigare eftersom hon har flera andra fina halsband. Rolls Roycen bland alla tillverkare är förmodligen Hand of Sweden. Eller vad sägs om dessa underbara skapelser?

Foto: Privata samt handofsweden.com

0 svar på ”Namnsmycke till Vändagen”

  1. Hej! Måste tacka för tipset! Jag beställde från ett annat ställe till farsdag, ett halsband till Jan men det här stället är betydligt förmånligare. Jag har lagt till det i favoriter i datorn med tanke på morsdag. Månne om någon här hemma fattar vinken… ;)/Marica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *