Marint från H&M Home

H&M Home lanserade förra veckan en del nyheter med inlag av det marina temat. Blått, vitt och randigt. Ett tja får kollektionen från mig, som dock med detta inlägg officiellt förklarar bloggsäsongen för inredning med skärgårdstema öppnad. Ja vadå, isen är väl bara 60 cm tjock så…? 😉

Foto: Eget collage av bilder från H&M

0 svar på ”Marint från H&M Home”

 1. Hej!
  Hamna på din sida av en slump. Tusen tack för tipset. Har varit på jakt efter sittkuddar i marin stil. Dem från hm blir nog perfekt, om dem passar min lilla soffa så det inte blir en glipa. klickade hem dem direkt iallafall.fast jag nyss beställt saker därifrån jaja det kan inte hjälpas..;)
  Fin blogg förresten.
  C

 2. Och jag tar den officiella öppningen av villasäsongen nästa vecka. Just för att isen är tjock : )
  Ser fram emot skärgårdstema inlägg!!

 3. Det är så roligt då det börjar dyka upp lite somriga saker i butikerna:-) och jaaa… mera inlägg med skärgårdstema ser även jag framemot:-) Bordslöparen från H&M beställde jag faktist i förra veckan.

 4. Verkligt fina grejer. Skulle passa perfekt i vår lilla stuga i skärgården. Fast just nu känns det nog ännu långt borta med landeveckoslut och båtfärder… Har du förresten köpt något från H&M home?! Hur är kvaliteten? Med kläderna brukar det ju vara lite si och så ibland…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *