Måndagssvepet

Ett litet måndagssvep hinner man ju lätt med när man inte kan vara utomhus på grund av kölden och allt vi skulle göra idag fick ställas in på grund av febern. Så varsågoda.

Vändagsrosor av mamma. Hon vet vilken färg dom ska vara, till skillnad från vissa andra, som efter 19 år fortfarande inte har klarat av att memorera detta.


Vi skulle ha ätit middag på skolan ikväll, där eleverna själva stod för maten och bjöd in alla dagis- och skolbarnsfamiljer samt mor- och farföräldrar för att äta köttbullar och sedan gräddtårta till dessert. Men det fick bli egna köttbullar istället, och så förstås en god sallad till  hon som passar potatisen.

Skatterna i sina Vändagspresenter. Antonia önskade sig en Pippitröja/Fiskartröja redan i somras, men jag har inte kommit till skott före nu i veckan då jag hittade en både kvalitativ och prisvärd modell på en liten leksaksaffär inne i stan. Amadeus förstår ju inte grejen med dessa tröjor men han gillade sin lika mycket som Antonia och de har haft dem på sig hela dagen. Nu längtar vi alla till sommaren då vi får sitta i båten med vinddraget i håret,  uppkavlade jeans och dessa tröjor på oss.

Foto:Privat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *