Gott och blandat

Sent ska syndaren vakna… Ja, här har det smaskats på både det ena och det andra denna helg. Igår kväll blev det kycklingtortillas med favorittillbehören, bland annat avokado och tropical salsa.

Idag har mamma varit här och vi åt hembakta Runebergstårtor som dessert efter ännu en god middag.

De gick till och med hem hos barnen. Men som vanligt är de varandras motsatser. Antonia skulle ha sina utan sylt och kristyr, medan Amadeus åt bara just det, och när den första toppen var uppäten skulle det på ny sylt och kristyr.

Älskade godisgrisen Deo med sönderriven kind efter en vurpa med sparken i veckan.Nu väntar vi på Melodifestivalen, förstås! Jag har inte tjuvlyssnat på låtarna men man kan ju lätt konstatera att om Danny´s låt är hälften så bra som han är snygg, så är ju final och allt redan avgjort 😉

Foton: Privata

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *