Fullträff av Bygglov

Gaaah, såg ni Bygglov igår? Säsongens första fullträff av Mija Kinning. Svart panel, grått trädäck, vit dekorationssten, trampstenar från Hasselfors Garden, bambu och sist men inte minst – Acapulco-stolarna! Me like alltså. Soffan de byggde var också fin, även om jag själv skulle ha valt andra tyger att klä den med. Tyvärr kommer inte allt till sin rätta på bilderna som fanns på Hemmakanalen, men här är i alla fall några av dem.
Kompositionen med den vita pebbles, bambun i svarta lådor och trampstenarna är så fin att man saknar ord för det. Stolarna har jag ju bloggat om tidigare och de finns fortfarande högt uppe på min önskelista. Jag vet att jag suttit i en Acapulco-stol någonstans som barn, men jag minns inte var, och designen sitter fastetsad på min näthinna sedan dess.

Foto: via hemmakanalen.se

0 svar på ”Fullträff av Bygglov”

 1. Håller med!!!!
  Me like too 🙂
  Superfint alltihopa.
  Trampstenarna föll jag för ifjol,
  och köpte några att pryda ”muren” härhemma med.
  LÄNGTAR till våren nu…. så man kan fortsätta med ”projekt utomhus” 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *