Vitt och krispigt

Vilken otroligt trevlig kväll vi hade igår! Det enda tråkiga var att vi hade så kul att jag helt glömde bort att ta några bilder. Hade ju tänkt fota desserten så att jag kunde lägga upp receptet här, men inte ens det blev gjort. Men, å andra sidan måste man väl få vila från kameran någon gång också. Jag kan återkomma till desserten med en scannad tidningsbild senare.

Idag har jag plockat bort allt julpynt förutom stjärnorna i fönstren. Sovrummets julröda färger är nu ett minneblott och det vita och ljusa härskar igen. Vita tulpaner med björkris på köksbordet känns lagom krispigt och i hallen står den fantastiska orkidén jag fick igår. En helg kvar nu – sedan är det dags för vardagen.

Foto: Privat

0 svar på ”Vitt och krispigt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *