Vårgrönt

Fredag igen! Denna helg har vi inga som helst planer och det ska bli skönt att ta dagarna som dom kommer för en gångs skull. Det är sista helgen i januari men än ser vi inget slut på vintern här, tvärtom. Så länge de meterhöga snödrivorna bara växer har man föga inspiration till vårens inredning eller ens köpa hem några vårlökar, som så många andra inredningsbloggare verkar göra. Men längre fram mot våren brukar jag alltid plocka in lite limegrönt i inredningen, och så lär det nog bli i år också. HobbyHall överraskar med nya, snygga kuddar och bordstabletter i exakt rätt nyans. Iittalas muggar finns i samma färg. Skulle vara så fint att duka påskbordet med dessa tabletter i jute. Alla tre produkterna  finns också i naturvitt. Frågan är hur man ska kunna stå emot…

Foto: Eget collage med bilder från HobbyHall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *