Utmaning – fem läsvärda bloggar

Helena med bloggen Room and Serve gjorde ett inlägg igår där hon tipsade om fem inredningsbloggar värda ett besök.  Sandra med bloggen Inspirera Mera tar det hela ett steg längre och utmanar andra bloggare att göra samma sak, och jag hänger på. Dock är det inte enbart inredningsbloggar jag läser, uatn också livstils- och matbloggar av olika slag. Och eftersom jag utgår från att alla redan känner till och läser dom ”stora” bloggarna, såsom Trendenser m.fl, så väljer jag istället att lyfta fram några mindre bloggar här. Den översta, Kalasgott, har jag tittat in till då och då under en längre tid, och jag kände genast igen Jenny igår när hon gjorde succé i TV4:s nya program Sveriges Mästerkock. De övriga är Hemma hos Katta, Matplatsen, Kitchenbloom och Perlan.

Klicka på bilderna för att komma till respektive blogg.

Vill du vara med i utmaningen? Länka till fem bloggar som du tycker är värd att lyftas fram, skriv en kommentar till detta inlägg och länka till din blogg så vi hittar till ditt inlägg. På så sätt kommer vi alla få möjlighet att hitta till fler spännande bloggar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *