Trettondagsdessert

Imorgon är det ju Trettondagsafton och då ska vi ha två av mina kusiner med respektive samt min bror och hans sambo på middag. Idag blir det med andra ord en del pyssel i köket. Desserten ska göras i tre moment och kräver sitt tålamod – något som jag inte har för mycket av. Vad det är och vad den heter berättar jag mer om senare – vill inte avslöja alltför mycket ifall någon av gästerna hinner titta in häre före det! Men det är samma dessert som vi testade att göra första gången på nyåret. Då följde jag receptet slaviskt, vilket inte blev så lyckat. Nu har jag försökt att justera det efter eget huvud och hoppas på bättre konsistens denna gång. Smaken var dock helt underbar!
Och ursäkta Knut – men ikväll åker granen ut!

Foto: Privat

0 svar på ”Trettondagsdessert”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *