Trärent och stilrent i barnrummet

För några veckor sedan upptäckte jag ett nytt, modernt och till och med snyggt skötbord som kommit ut på marknaden. De växer nämligen inte på träd och jag letade febrilt efter ett snyggt, vägghängt skötbord när vi skulle få Antonia. Jag hittade aldrig något och i vår lilla lägenhet då blev det tvättmaskinen som fick fungera som underlag.
Nu är den tiden förbi för oss men kanske finns det någon därute som snart är i behov av ett, och då vill jag verkligen tipsa om ReiReis skötbord i prisbelönt design av byBo, Bo Esktröm. Dessutom finns en sk blöjautomat i samma serie.

I samband med att jag såg detta skötbord började jag fila på ett collage med saker till barnrummet i trärent och vitt, och så här blev det.

Lyxig amningsfåtölj a la Solsidan, Stingray från Frederica Furniture, från Dansk Design. Ekologisk babylotion Estelle & Thild, filt från Simpleworld samt förvaringslådor Rabbit i form av kaniner , Heirloom, allt från Urban Living. Lampa och handduk från Ikea, skötbord och blöjhållare från ReiRei.

När jag förra veckan såg Fridas fina collage på ungefär samma tema, kunde jag inte låta bli att ta det hela ett litet steg längre och plocka in några detaljer i olika komplementfärger också. Rött eller rosa för tjejrummet…

Tavlor från Isa Form, Lapptäcke från Gripsholm och filt Moln av Gunilla Axén

…och grönt eller turkos till pojkrummet.

Tavlor från Isa Form, översta bäddsetet från Hemtex, undre från Micki

Foto: Egna collage av bilder från ovannämnda sidor

3 svar på ”Trärent och stilrent i barnrummet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *