Sista helgen

Söndagen och sista dagen före vardagen börjar igen. För mig en efterlängtad vardag. Känns det som just nu i alla fall, när man utan att desto mer känna efter lätt konstaterar att novembers och decembers alla kolhydrater minsann satt sig på de de mest olämpliga ställen. Icebugsen lyser hånfullt i neongult från sin hylla – lika rena och fina som när jag köpte dom. Undras vad det beror på?
I fredags avnjöt jag en underbar trerätters på en av stans bästa restauranger, igår kväll myste vi med kräftstjärtar och scampi och idag står 70-årskalas på programmet. Men sedan är det över. Morgondagen börjar med invägning, tio dagars detox och en stund varje kväll ska jag tillbringa tillsammans med den här ladyn. Wish me luck!

Foto: Privat

5 svar på ”Sista helgen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *