Scarfar och sjalar

Vi tar en sväng in på sidospåret mode idag. Har snöat in mig på snygga scarfar och sjalar. Här är ett gäng som jag gillar, och jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag skulle beställa. Den översta till vänster kommer från Sis´in Style, de tre följande kommer alla från Bubbleroom och den nedersta från Lise Sandahl. Finns bl.a. på Nordljus, men även den på Bubbleroom, i olika färger. Inte för att jag är något fan av Sex and the City, men till viss del kan man ju hålla med om Carrie Bradshaws citat: ” I like my money where I can see them. In my closet.”

Problemet är ju bara att dom inte finns överhuvudtaget…

Foto: Eget collage med bilder från ovanstående webshopar

0 svar på ”Scarfar och sjalar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *