Ny säng – med belysning?

En större sak på vår inköpslista i vår är en ny säng. Vi behöver en ny, bredare säng till Tallören – det är en fullkomlig omöjlighet att sova gott i en 120 cm bred säng – så vi kommer att ta den vi har hemma dit och köpa ny hit hem. Eller, egentligen är det inte ens en säng utan bara så kallade ”jenkkimadrasser” på ben. Eftersom vi i sovrummet har både byråer och sängbord i Ikeas MALM-serie, så vill jag gärna ha sängen i samma. Mannen jag delar säng med är av annan åsikt, men om plånboken ska avgöra så lär jag ju få min vilja igenom – billigare säng hittar man väl inte.
Något som också vore kul och fint att ha är belysning bakom sänggaveln, som på dessa bilder. Föll  både för den dova, fina färgskalan, som är perfekt i ett sovrum, och för belysningen. Och fondväggen i trä – tja, varför inte?! Bilderna kommer från ett norskt hus, och de övriga rummena är lika fina. Titta bara här.

Foto: via decoist.com

0 svar på ”Ny säng – med belysning?”

  1. Vi har också malmsängen (den med ”utdragbara hyllor”). Klart att det finns häftigare sängar men mer prisvärd är det svårt att hitta. Tidigare hade vi en betydligt dyrare säng, men det tragiska är att kvalitén på den var nog inte så mycket bättre än IKEA.

  2. Vi har en tunn liten sån julgransslinga bakom vår IKEA gavel, var något infall sambon hade för ett par år sen och snabbt klistrade dit. För att det ska lysa bra har han även satt dit lite aluminiumfolie som reflekterar bra mot vägen! Måste säga att jag är grymt nöjd med resultatet även om jag var lite skeptisk när han sa vad han skulle göra. Billigt var det med! Passar bra när man bara vill ha lite svag belysning och är sååå mys 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *