Morot från Odd Molly

Säga vad man vill om LCHF, men som bantningsmetod fungerar den då inte för mig. Jämfört med den här tiden ifjol, då jag gick på lågkaloridiet, har det inte hänt nånting överhuvudtaget på två veckor och nu byter jag spår och går över till kaloriräkning igen. För det här  funkar inte, hur bra det än är för magen. Motivationen behöver få sig en kick också. Jag behöver en morot.
Ifjol bestod min morot av detta, som jag belönade mig själv med vid första delmålet. Här är det som nu ska få mig att bita ihop och hitta det rätta jävlar anammat igen. En puderrosa klänning från OM:s vårkollektion. Finns bland annat här. Om några veckor ska jag vara där. Banne mig. Och då, men först då, får jag trycka på ”klick”.

Foto: Via sevenroses.fi

3 svar på ”Morot från Odd Molly”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *