Jordnära färger och choklad

Efter ett par månaders tunnelseende på inredningsfronten (läs: en röd jul) så längtar jag efter att få plocka in mer jordnära färger här hemma igen. Som på den här bilden, med en massa fina saker som skulle passa i vårt badrum, som går i beige.

Foto: Bild från mixr.se

Och faktiskt, på mellandagsrean fyndade jag några produkter med mandeldoft på The Body Shop, som också har helt rätt färg förstås. Doften är underbar och för mig också ny. Inte alls så där söt  som många av deras andra dofter, som man snabbt tröttnar på. Ett bubbelbad med mandeldoftande skum vore väl inte helt fel ikväll.

Foto: Eget collage med bilder från The Body Shop

Sedan väntar flera filmer som finns lagrade på digiboxen, och i kylen står några glas mjölkchokladpannacotta med hallonkaramell. Blev inpirerad av Linruz och hittade receptet här. Ikväll ska det provsmakas. Det gäller att passa på nu denna sista vecka med ledigheter och middagar – nästa måndag börjar det nya livet.

Foto: Linruz

0 svar på ”Jordnära färger och choklad”

  1. Ja, det är nästan så man längtar till det icke röda, snart… pannacottan ska jag prova, jag brukar laga med vitchoko annars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *