Hallen som aldrig blev klar

Minns ni följetongen om hallen? Det är snart ett år sedan vi sprängde ut den gamla tamburen och vindfånget.
Jag är fullt medveten om att jag aldrig visat några ordentliga bilder av det färdiga resultatet, men det har ju sina skäl. Fortfarande fattas flera lister, och bara för någon dag sedan fick vi upp de sista skjutdörrarna, som vi fick större problem med än vi hade räknat med. Vi köpte ju IKEA:s färdiga dörrar, och Jonas skulle sedan bygga om dem så att de skulle passa i öppningen till den inbyggda klädgarderoben (före detta ”kallskrubb”). Det visade sig att Ikeas glasskivor inte gick att skära över huvudtaget pga en speciell härdning, så vi blev tvungna att beställa nytt, måttanpassat glas till dörrstommarna, som Jonas då redan hade sågat om till rätt storlek. Dörrarna hänger nu där men fortfarande fattas alltså listerna, men jag har gett upp hoppet om att dom ska komma upp före påsken, så här kommer nu mina före- och efterbilder.

Foto: Privat

0 svar på ”Hallen som aldrig blev klar”

 1. Oj så bra det blev! Helt otroligt snyggt! Och så påminde du mig om att jag inte heller har lagt upp bilderna på vår färdiga hall (som dock är bra mycket mindre och utan era generösa förvaringsmöjligheter…)

  1. Tack hörni – men det tog ju sin tid också! Bänken är beställd enligt vår egen ritning från ett lokalt snickeri. Barnen har sina skor i den och den är praktisk att sitta på när man ska klä på dem.

 2. Du har verkligen öga för inredning du Anna! Ert hem är jätte fint och du har väldigt bra smak. Tapeten med trädet gillar jag och all den ljusa inredningen som gör att det ser så fräscht ut.
  På samma gång vill jag tacka dig för en mycket fin och läsvärd blogg. Det är mycket tack vare Sand´s drömmar vi fixade kordinaterna som väggord. Ditt inlägg om det etsade sig direkt fast i min skalle och jag visste att det där skall vi ha.
  Så vi fortsätter tacksamt att följa din blogg och gläds över att du delar med dig av din goda smak!

 3. Karin – ja, det är en glasruta. Både den och byrån kommer från Ikea.
  Ann-Britt – tack för de värmande orden! Roligt att du blivit inspirerad. Det blir kooridnater på väggen vid Tallören i sommar också. Passar bra när man är nära vattnet, dock inte så bra här hemma på ett jordbruk :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *