Formex våren 2011

Idag slog Formex våren 2011 upp portarna ochtemat för mässan är den här gången ”Glorious mix” , som beskrivs så här:

”Det mixade, matchade och återbrukade där gammalt och nött blivit nytt igen har fått ett starkt fäste här i Norden. Men nu händer det saker! Vi har börjat längta efter design, konst och skinande blanka ytor igen. Den personliga blandningen är fortfarande ledstjärnan, men nu tar vi ut svängarna i en mer fantasifull, vågad och optimistisk stil där färgstark konst och design lyfts fram, med en stor dos humor! Looken är sofistikerad och elegant med en modern jet set-atmosfär. Intrycket är grafiskt och stilrent men samtidigt avslappnat och humoristiskt, med mer stil än pengar som utgångspunkt.”
Det ska bli intressant att läsa rapporterna från alla bloggare som är på mässan. En annan går ju istället omkring  hemma i yllesockorna och plockar leksaker och kläder som är utspridda över hela huset. När Antonia kommer hem från dagis ska vi baka cupcakes. Ja, inte för att det skulle ingå i min diet just nu, utan för att jag helt enkelt måste få testa min nya leksak i köket. Mer om den senare ikväll!

Foto: Pressbild från Formex

2 svar på ”Formex våren 2011”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *