Fantastisk, finländsk arkitektur

En av mina läsare tipsade mig för en tid sedan om den här boken, som jag är riktigt sugen på att beställa. Ni kan läsa mer om boken här.

Risken är dock stor att man bara blir mer besviken än vad man redan är på det vi själva byggt åt oss. Om vi bara hade väntat ett par år till med villabyggandet hade vi vetat så mycket bättre vad vi ville ha. Det behöver inte vara större, och det skulle inte ha behövt bli dyrare. Men så mycket snyggare. Titta bara på denna diamant som finns med i boken, och som ligger i Ingå i södra Finland. Helt enkelt himmelskt underbar… Huset kallas Villa O och är ritat av arkitektbyrån a-piste i Helsingfors. Fler bilder finns här.

Foto: Rauno Träskelin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *