Äntligen helg!

TGIF, kan man milt uttrycka sig efter denna vecka. Den tidigare så efterlängtade återgången till vardagen blev tuffare än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig, och utan att överdriva har jag känt mig som ett värkande vrak hela veckan. Första passet med Perelli var minsann ingen lek, och i min iver skippade jag uppvärmningen, vilket jag fått lida för hela veckan. Ovanpå detta sedan en obeskrivbar trötthet, förmodligen till följd av att jag skurit ner så radikalt på både energiintag och kolhydrater. Ikväll och imorgon blir det dock en paus från programmet, och gissa om det är efterlängtat.

Ikväll blir det Let´s Dance-mys och jag ska försöka hinna få ihop en Skagencheesecake, efter det här receptet. (Pepparrotsosten byter jag ut mot räkost, eftersom jag ogillar pepparrort). Imorgon väntar brunch här med ett gäng glada tjejer och på kvällen är vi bortbjudna. Jag tror det blir en bra lördag.
Önskar er en trevlig helg!

Foto: Eget collage med bilder lånade från Matplatsen/Bloggfamiljen

0 svar på ”Äntligen helg!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *