Rapport från julbubblan

Blioggvärlden verkar sjuda av liv, julhelgen till trots, och jag ska väl inte vara sämre. Åtminstone en stor del av alla bloggar jag följer har uppdaterats flitigt under min frånvaro från Bloglovin´ – och ja, jag ska försöka få till en lista här så småningom över alla dessa bloggar. Kanske till och med nu i mellandagarna.
Men ännu idag ska vi hålla oss kvar lite i julbubblan och njuta. I hallen är det full fart med traktorrace, då både syster och bror fick sina efterlängtade John Deere-traktorer av tomten. Själv fingrar jag på den nya pläden, brödkorgen som stått lääänge på min önskelista, bläddrar i den nya kokboken som är fullsmockad med inspirerande rätter i min stil och drömmer om ljumma sommarkvällar på nya uteplatsen, där bioetanolspisen ska få pryda bordet i sommar. Detta var några av de saker som fanns i säcken åt mig i år.  Tack tomten!

Foto: Eget collage av bilder från bl.a. Ikea och Blomus, mm.

Idag sätter vi stopp för julmaten och de sista resterna åts nyss upp till lunch. Eller ja, de riktigt sista gick ett annat öde till mötes, men är det stopp så är det. Ikväll festar vi på ett kilo räkor istället, och kanske skulle man testa en sådan här också, men med just räkor istället. Otroligt gott ser det ut att vara!

Foto: Lina/KItchenbloom

Imorgon stiger jag gladeligen ur denna julbubbla och åker på kappjakt istället för klappjakt – nu när rean börjar. Och skulle man få önska sig något ännu så vore det träningsvänligt väder, tack. Det känns aningen bittert att ha investerat i ett par Icebugs bara för att sitta inne i -20 hela vintern…
God fortsättning önskar jag er!

0 svar på ”Rapport från julbubblan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *